لوگو یکتا راپل

یکتاراپل / مقالات /

تفاوت رزین نما و نانو نما برای عایق کاری نما

تفاوت رزین نما و نانو نما

ما در این مقاله به بررسی تفاوت رزین نما و نانو نما خواهیم پرداخت و مزایای هرکدام از آنها را بررسی می کنیم. یکی از اموری که برای نمای ساختمان بسیار حائز اهمیت است آب‌بندی درست و اصولی نمای آن است. انجام این کار از آسیب رسیدن به نمای ساختمان و همچنین هدررفت انرژی درون ساختمان جلوگیری می‌کند. اینکه شما از چه متریالی برای اب بندی نمای ساختمان خود استفاده کنید نیز از اهمیت بالایی برخورد‌دار است.

بسیاری از مجریان طرح آب‌بندی نمای ساختمان از مواد نانو یا رزین برای انجام خدمات آب‌بندی نما در شمال کشور استفاده می‌کنند. در بسیاری از شهرهای شمالی کشور به دلیل رطوبت بالا و میزان زیاد بارش سالیانه باران نیاز به آب‌بندی نمای ساختمان کاملاً حس می‌شود.

حتماً در بسیاری از ساختمان‌های شهر با آثار شوره یا آلودگی بر روی سطح نمای ساختمان روبه‌رو شده‌اید. شاید با خود فکر کنید دلیل وجود این آلودگی چیست و چگونه می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ یکی از معضلاتی که بسیاری از مشتریان در بازار با آن روبه‌رو هستند این است که؛ بسیاری از فروشندگان مواد رزین را به‌جای نانو به فروش می‌رسانند.

تفاوت رزین نما و نانو نما

تقریباً می‌توان گفت بیشتر افراد به فکر آب‌بندی نمای ساختمان خود با استفاده از مواد نانو هستند. بدین وسیله  نمای ساختمان را تا سالیان بیشتری در مقابل عوامل محیطی مصون نگه دارند. تقریباً می‌توان گفت مواد نانو در رقابت با مواد رزین گوی سبقت را ربوده‌اند. اما تفاوت رزین نما و نانو نما در چیست؟ نانو نما چه مزایای نسبت به رزین دارد؟ به‌تمامی این سؤالات در ادامه پاسخ داده خواهد شد.

رزین نما برای آب بندی ساختمان

مواد نانو نما از لحاظ کیفی نسبت به مواد رزین در سطح بالاتری قرار دارند. از دیگر مزایای استفاده از نانو نسبت به رزین به شرح زیر است:

  • نانو باعث رنگ‌پریدگی نما نمی‌شود؛ ولی در صورت استفاده از رزین بعد یک سال شاهد کدرشدن نما خواهید بود.
  • محصولات نانو مانند رزین سبب براق شدن و چسبندگی در نما نمی‌شود.
  • طول عمر و ماندگاری نانو نسبت به رزین بیشتر است.
  • از نانو نما می‌توان بر روی هر نما یا سطحی استفاده کرد.
  • نانو نما می‌تواند تا ۲ میلیمتر در نما نفوذ کند که این مورد باعث می‌شود هیچ نگرانی بابت نفوذ انواع آلودگی یا شوره به سطح نما وجود نداشته باشد.

 در ابتدا برای درک بیشتر تفاوت رزین نما و نانو نما به شکل ظاهری این دو ماده می‌پردازیم. رزین به دلیل اینکه در آن مواد نفتی وجود دارد به‌صورت یک ماده غیرشفاف مثل چسب بوده که دارای بوی خاصی است. اما نانو نما ماده‌ای کاملاً شفاف و بدون بو است.

درصورتی‌که شما مقداری از رزین را بر روی سنگ نمای ساختمان استفاده کنید نمای ساختمان براق می‌شود، درصورتی‌که بعد استفاده از نانو نما هیچ تغییری مشاهده نمی‌شود.

آب‌بندی نما با رزین یا رزین نما

رزین نوعی ماده چسب مانند است که بوی خاصی دارد. این ماده شفاف به دلیل اینکه از مواد پایه نفت است به‌محض استفاده ظاهری براق به نمای ساختمان می‌دهد. البته باید خاطرنشان کرد که این شفافیت و به‌مرورزمان با قرارگرفتن در معرض اشعه خورشید و گرمای آن از بین می‌رود.

آب بندی نمای ساختمان با رزین

چسب Z90 نوعی رزین است که برای عایق‌کاری نما ساختمان استفاده می‌شود. این نوع از چسب قابلیت نفوذ بر روی کلیه سطوح سیمانی، گچی و آجری را دارد. اما نفوذ رزین در این سطوح جلوی تنفس نما را می‌گیرد و به‌مرورزمان سبب کدرشدن آن می‌شود.

ماده رزین باتوجه‌به مقاومت خود در مقابل آب باران و رطوبت به‌عنوان یک ماده مؤثر جهت عایق‌کاری استفاده می‌شود. آب‌بندی نما در مازندران با رزین باتوجه‌به شرایط جوی این استان بسیار رواج دارد و برای آب‌بندی انواع نماهای سیمانی، آجری از این ماده استفاده می‌شود.

آب‌بندی نمای ساختمان با نانو یا نانو نما

مواد نانو یکی دیگر از متریالی هستند که به‌منظور آب‌بندی نمای ساختمان‌ها استفاده می‌شود. این مواد بر روی انواع نماهای ساختمان اعم آجری، سیمانی و سنگی قابل‌اجرا است. اصطلاح نانو نما به انجام عمل آب‌گریز کردن نما گفته می‌شود. آب‌بندی نما با نانو می‌تواند تا مدت‌ها نمای ساختمان را در مقابل گردوخاک و آب مصون دارد.

آب بندی نما با مواد نانو

مواد نانو نما از بهترین متریال برای آب‌بندی نمای ساختمان در شهرهای شمالی هستند. این مواد دوام بیشتری روی سطح نما دارند و عمر بیشتری می‌کنند. یکی دیگر از مزایای استفاده از مواد نانو این است که به طور گسترده تمامی سطح نما را عایق می‌کند.

این امر می‌تواند از هدررفت انرژی درونی ساختمان و نفوذ آب باران به داخل ساختمان جلوگیری کند. مواد نانو یک پوشش بر روی سطح نما ایجاد می‌کند که می‌تواند تا سالیان زیادی از آسیب رسیدن به آن جلوگیری کند.

جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *