لوگو یکتا راپل

یکتاراپل / مقالات /

آب بندی نمای سیمانی ساختمان

آب بندی نمای سیمانی ساختمان

آب بندی نمای سیمانی ساختمان مانند هر نوع دیگر از آب‌بندی از اهمیت ویژه و بالایی برخوردار است. نمای سیمانی ساختمان شما می‌تواند به‌مرورزمان به دلیل نشست ساختمان یا تابش مستقیم نور خورشید و گرمای آن دچار ترک شود. 

انبساط و انقباض نمای سیمانی در فصول مختلف از عوامل دیگر ایجاد شکاف و ترک در نما است. آب‌بندی نمای ساختمان سیمانی می‌تواند تا حدود زیادی از نفوذ آب و آلودگی به پشت نما و داخل آن جلوگیری کند. در این مقاله از یکتاراپل به بررسی اهمیت، روش‌ها و مزایای آب بندی نمای سیمانی می پردازیم.

اهمیت آب بندی نمای سیمانی ساختمان

امروزه در بیشتر شهرهای شمالی و پرباران کشور به دلیل وجود رطوبت انجام کار عایق‌بندی یک پروژه بسیار مهم است. انجام آب‌ بندی نمای ساختمان در گیلان و مازندران و به‌خصوص نماهای سیمانی از اهمیت بالایی برخوردار است. آب بندی نمای سیمانی می‌تواند از آسیب به قسمت‌های داخلی ساختمان و همچنین خراب‌شدن ظاهر نمای ساختمان جلوگیری کند.

عایق کاری نما سیمانی ساختمان با راپل

انتخاب متریال آب‌بندی و ضدآب‌سازی باکیفیت و از بهترین برندها تأثیر زیادی در طول عمر آب‌بندی دارد. درصورتی‌که شما کار آب بندی نمای سیمانی ساختمان خود را طبق اصول و کیفیت بالا انجام ندهید به‌طورقطع در آینده با خسارات جبران‌ناپذیری روبه‌رو خواهید شد.

این مقاله شما را با روش‌های مختلف آب بندی نمای سیمانی و مزایای مهم این کار آشنا خواهیم کرد.

مزایای آب‌بندی نمای سیمانی

همان‌طور که گفته شد نفوذ آب باران به درزها و شکاف‌های نمای سیمانی می‌تواند در طول زمان برای صاحبان ملک یا ساختمان می‌تواند مشکل‌ساز شود.

اما درصورتی‌که این مهم به‌درستی و طبق اصول انجام شود چه مزایایی دارد و تا چه حد می‌تواند در کاهش ضرر و زیان کمک کند؟ در این مقاله به این سوالات به اختصار پاسخ خواهیم داد.

مزایای عایق کاری نمای سیمانی ساختمان

مهم‌ترین مزایای آب‌بندی نمای سیمانی عبارت‌اند از:

  •  درصورتی‌که آب‌بندی نمای سیمانی به‌درستی و از روی اصول انجام شود می‌تواند باعث افزایش عمر ساختمان و مصالح آن شود
  • یکی از مهم‌ترین مزایای عایق‌کاری نمای سیمانی این است که از اتلاف انرژی درون ساختمان جلوگیری می‌کند و از این بابت در کاهش هزینه‌ها نقش زیادی دارد.
  •  درصورتی‌که از متریال عالی برای عایق کاری نمای سیمانی استفاده شود می‌تواند از آلوده‌شدن نما و ایجاد شوره و کپک جلوگیری کند. اگر نمای سیمانی به درستی آب بندی نشده باشد، با نفوذ آب به آن و ترکیب با مصالح سبب ایجاد شوره یا کپک می شود.

روش‌های آب‌ بندی نمای سیمانی

برای آب‌ بندی نمای سیمانی و به‌نوعی ضدآب کردن آن از متریال‌های زیادی می‌توان استفاده کرد. در ادامه ما شما را با بهترین متریالی که می‌توان با آن‌ها به ضدآب‌سازی نمای سیمانی پرداخت اشاره خواهیم کرد.

  •  نانو نمای سیمانی یک گزینه عالی برای آب بندی نمای سیمانی: نانو نما یک گزینه عالی برای عایق‌کاری نمای سیمانی محسوب می‌شود. این متریال که به‌صورت مایعی بی بو و شفاف است، به‌وسیله پیستوله یا برس بر روی نما اعمال می‌شود. نانو نما با ایجاد سطحی به‌اندازه چند میلی‌متر بر روی نمای سیمانی، به‌نوعی سپر محافظتی در مقابل عوامل خارجی نظیر باران و گردوخاک ایجاد می‌کند.
  •  استفاده از رزین آب‌بندی نما روشی مقرون‌به‌صرفه: به نسبت نانو استفاده از رزین قیمت کمتری دارد. اما مدت دوام و ماندگاری رزین نیز کمتر از نانو است. از خواص عالی رزین چسبندگی عالی به نمای سیمانی و مقاومت آن در مقابل اشعه UV خورشید است. این ماده به دلیل اینکه در آن از مواد پایه آب استفاده می‌شود نمای ساختمان شما را به‌راحتی آب‌گریز می‌کنند.

انواع روش آب بندی نما سیمانی

نتیجه‌گیری

به‌طورکلی آب‌بندی نمای ساختمان می‌تواند تا حد زیادی نمای سیمانی را در مقابل عوامل محیطی مصون کند. اما باید در انتخاب نوع متریال مورداستفاده و نحوه آب‌بندی باید دقت نمود. ما در این مقاله به دو ماده اصلی برای عایق‌کاری نمای ساختمان سیمانی اشاره کردیم. این دو ماده جزو بهترین مواد برای آب‌بندی هستند.

استفاده از این مواد به‌سلامت مصالح ساختمانی و جلوگیری از فرسایش نما کمک می‌کند. همچنین استفاده از نانو نما و رزین برای آب‌بندی نمای سیمانی مانع از اتلاف انرژی درون ساختمان می‌شود. پرکردن ترک‌ها و شکاف‌های نمای سیمانی با متریال مناسب سبب می‌شود تا از رشد جلبک، قارچ، کپک و شوره در نمای شما جلوگیری شود.

جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *